Три песни на българската рок група Intelligent Music Project намериха

...
 Три песни на българската рок група Intelligent Music Project намериха
Коментари Харесай

Съпругата на Джон Лоутън издава диск с негови хитове посмъртно

 

Три песни на българската рок група Intelligent Music Project откриха място измежду най-емблематичните песни с присъединяване на починалата рок звезда, вокалистът на Uriah Heep Джон Лоутън.

 

Инициатор за основаването на албума „ Celebrating the life of John Lawton “ е брачната половинка на именития вокалист – Ирис Лоутън. Компилацията включва 33 песни, отразяващи кариерата на Лоутън от началото на 70-те до 2015 година

 

Освен песни на Лоутън от интервала му в Uriah Heep, Lucifer’s Friend, както и една ария, чийто създател е Роджър Глоувър от Deep Purple, в двойното CD са включени и три песни на българската рок група Intelligent Music Project – „ Fairytale “ и „ Rock ‘n’ Roll Is My Thing “от първия албум на бандата The Power of Mind и “Things We Can’t Do ” от втория My Kind O’ Lovin’. И в двата албума Джон Лоутън е главен вокалист.

 

Автор на музиката и текстовете на трите песни е основателят и продуцент на Intelligent Music Project доктор Милен Врабевски. По негово предпочитание полагащата му се облага от авторски права ще бъде дарена на внуците на починалия реализатор.

 

Премиерата на двойния албум ще бъде на 7 юли 2023. Предварителна поръчка може да извършите тук.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР